14 października 2023 r. o godz. 19.00 odbędzie wyjątkowa kolacja przy blasku świec na Mazurach, w towarzystwie specjałów Szefa Kuchni oraz degustacji win prowadzonej przez sommeliera.
W ramach wstępu: sobotnia kolacja ze specjałami Szefa Kuchni, degustacją win oraz imprezą z DJ, wykwintna kolacja serwowana (przystawka, zupa, danie główne, deser), bufet przekąskowy, bufet kawowy, degustacja win prowadzona przez Sommeliera - Dariusza Jażdżyka. Po kolacji impreza z DJ przy rytmach największych hitów.
Dariusz Jażdżyk - sommelier
Wicemistrz i wielokrotny uczestnik Mistrzostw Polski Sommelierów. Wieloletni członek Stowarzyszenia Sommelierów Polskich (w latach 2011-2015 członek Zarządu) i sędzia Mistrzostw Polski Sommelierów. Z branżą winiarską związany od 1998 r. m.in.: pełnił funkcję sommeliera w warszawskim hotelu Bristol, przez kilka lat zarządzał z sukcesem marką Sommelier Dystrybucja. Obecnie dyrektor ds. HoReCa w firmie Partner Center. Dariusz Jażdżyk jest absolutnym miłośnikiem win. Jak sam twierdzi – szczęście, prócz rodziny, daje łączenie pracy z życiową pasją.
Wiedzę oraz doświadczenie zdobywał od najlepszych – uczestniczył w międzynarodowych programach szkoleniowych, organizowanych przez uznanych producentów win na całym świecie. Wielokrotnie zapraszany do konsultacji i udziału w realizacji telewizyjnych programów kulinarnych, w tym np. Smaki Miasta (TVN), Lekcja Stylu (TVN), Kuchnia z Okrasą (TVP).
14 października 2023 (sobota), godz. 19.00 - Restauracja Hotelu Ognisty Ptak*** Cena: 199zł/os. (ilość miejsc ograniczona).
Serwis mazury24.eu nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i opinii. Prosimy o zamieszczanie komentarzy dotyczących danej tematyki dyskusji. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe, naruszające prawo będą usuwane.
Artykuł nie ma jeszcze komentarzy, bądź pierwszy!